Tröjan.

Har varit hemma i Fagersta på arbetsintervju, och nu är min symaskin lagad, så medan jag fördrev tiden så sydde jag en tröja av ett par gardiner jag köpte på loppis, enbart för tygets skull. 
Det är en sådan grej som jag alltid gjort, och som blivit värre efter att ha läst UnderbaraClaras första bok. Hamstra material. Man vet aldrig när man kan behöva det, och när inspirationen kommer så vill man inte stå tomhänt.

Så, jag delade gardinen på två lite olika stora delar och klippte två ärmhål i den lite större.

Den lite mindre delade jag i två och sydde två tuber av. 

Som jag sedan fäste i hålen och gjorde fina kanter på. 

Sedan misslyckades jag totalt med att ta en bra bild på själva tröjan. Men för att ni ändå ska få nån uppfattning så kommer en bakom-bild. :) 
0 kommentarer

Utflykten.

Igår så bestämde vi oss för att ta en liten söndagstur i det vackra vädret. Det blev först bort till Borensberg för att titta på tank. 
Här tog Daniel en rolig BTS-bild på mig:
Bilderna jag tog just där var dock inte riktigt hur jag tänkt. Så de rök till Övrigtmappen. ;) 

Sedan for vi till ett dike med vitsippor! 
Denhär blev inte heller som jag tänkt, med varken ljus eller fokus, men älskar färgerna! 

Men dagens bästa var nog när jag hittade de första förgätmigej-en för året! ♥
Nu är våren komplett, nu är det bara å vänta på födelsedag! 

C'est moi! (Foto: Daniel) 

Dedär byxorna är en rolig historia föresten! Köpte dem i Frankrike, gick förbi en liten butik, inte större än max 6kvadratmeter, varje dag till och från skolan. Med huuuur mycket färgglada klänningar och haremsbyxor etc, som helst. Sista veckan vågade jag äntligen gå in (Den låg ändå i en ganska skum "gränd"). Och så mycket härliga fina grejer det fanns! I alla färger och former.. Och så kommer jag ut med dedär.. Så ofärgglada och ganska tråkiga. 
Anledningen? - De har fickor! 
0 kommentarer

Blomman.

Alltså. Dendär röda penséen! 
Såhär ser den ut nu: 
(Nedställd på golvet för jämnare ljus för fotot, ursäkta dammet)

Jag blir lite ställd. För dedär tjusiga blommerna i korgarna är trista och oförändrade. Medan denhär, den har dött och återuppstått minst två gånger, samt förökat sig med sig själv likt en levnadsglad kanin och står i köksfönstret och ser sååå vacker ut där den vältrar sig i kvällssolen. 
0 kommentarer