John Cleese, Jobb och Jämmer!

Igår var vi iväg till Karlstad för att se John Cleese, hade liksom inga förväntningar på vad det skulle vara egentligen, men det var ändå som jag tänkt. Han pratade lite om sitt liv, Fawlty towers & Monty python för att nämna något. Riktigt roligt var det, han är ju ett proffs. Men även om det liksom var en "show" om honom, så vart det liksom lite för grabbigt och skrytigt, jag kan inte säga hur han skulle gjort istället, men det störde mig lite. Men äsch, jag hade skitkul, så det får bero. :)
 
Idag har jag stickat, har börjat på en ny tröja (ehehh...) och håller just nu på med magen, och det är liksom runt, runt, runt, runt, runt med svart garn. Inte så jäkla spännande med andra ord. Sen har jag jobbat, för första gången på superlänge så har jag jobbat på hamburgerstället, det var lugnt ikväll, vilket kändes bra för att värma upp mig lite igen. :)
 
Sen måste jag tillägga att folk får tamejtusan skärpa sig! Nog för att folk har dåligt med reflexer på sig på vintern. Men nu på våren verkar dom åkt ner i nån låda med vinterkläderna. För det första var det en man i Hallsberg som jag skymtade på cykelbanan. VÄLDIGT obehagligt att skymta folk sådär även om dom inte är på vägen. För det andra var det två personer som bara spatserade ut i vägen, förvisso på ett övergångsställe, men man har ju ett visst ansvar själv även om bilen ska stanna. Jag hade förmodligen tagit iallafall en av dom med hörnet om jag inte sett dom i tid. INTE kul. Sen var det ytterligare ett gäng utan reflexer som spatserade ut i vägen en bit bort. Och sist men inte minst, utan faktiskt läskigast var killen som gick längs med vägen (trots gångbana på andra sidan) helt svartklädd. Såg honom enbart på grund av det lilla vita trycket...

Bara för att ni SER bra så betyder det inte att ni SYNS bra. Framförallt inte om man är mörkt klädd. Ibland undrar jag om dessa människor aldrig kört bil om kvällen. Jag har aldrig varit så noga med reflexer sen jag själv tog körkort. För fy tusan vad obehagligt det är! Jag mår SKITDÅLIGT när jag har glömt ta på mig reflexer när jag går ut. Jag går liksom omvägar för att gå på ställen där bilar inte kör, bara för att bespara dom ett hjärtsnörp.
- Jag påstår inte att jag är perfekt, jag gick utan reflexer senast i Onsdagsnatt. (med svarta jeans och skinnpaj). Men det är just dendär nonchalansen, att man kastar sig ut i vägen utan reflex sådär, som stör mig nått otroligt..
Vardag
0 kommentarer