Long time no see

Hej och hå! Nu är uppsatsen inlämnad och godkänd, VÄL godkänd tillochmed! Så. Skönt.
Hade det inte varit för att jag måste skriva omtenta idag, så hade jag firat med champagne igår. Men jag hittade faktiskt en pepparkake-cider som jag kunde få unna mig istället! :) 
 
Annars händer det inte så mycket. Jag är sjuuuuukt trött på sockor. En av dem blev så väldigt komplicerad, inte svår, men omständig och jobbig. Så jag orkar inte. Den andra har bara fått vila och den tredje är på hälarna, och efter att ha gjort fyra hälar på en vecka så orkar jag bara inte göra två till!
Men har gjort en halskrage som pausunderhållning nu. Var helt enkelt tvungen att göra något annat en stund (plus att jag både lämnat in uppsatsen och blev godkänd utan att starta ett nytt projekt). I helgen tar jag semester från stickning överhuvudtaget (börjar få ont i armbågen) så på Söndagkväll kan jag börja spurta strumpor!
 

I Övrigt filar jag på nästa år! Har en kul grej som jag filurar på! Om det blir något av den så lovar jag att ni får veta! Annars funderar jag på ett 365-projekt i stickning! Typ, en väderhalsduk! (1 färg per 5–10°-intervall, två rader per dag) Eller en filt med något liknande koncept, typ med en mormorsruta per dag? Börjar dra ihop sig lite, tar gärna emot förslag!
När vi ändå är inne på stickandet så tänker jag göra om mitt kontrakt efter nyår. Jag får sticka precis hur mycket jag vill, på så många projekt jag vill. Men jag ska bli garnsnobb! Istället för att köpa på mig billiga masstillverkade garner, hur jäkla fina de än må vara. Så ska jag bara köpa vettigt garn, life's to short to knit with crapyarn! Köper jag bättre och lite mer unikt garn, så hinner jag inte fylla på lagret lika snabbt!
 
Jag vet att jag sagt detta tusentals gånger, men nästa år är det SLUT på onödigt socker. Det har funkat bra utan läsk nu, men jag letar anledningar att tillåta migsjälv. Eftersom det var tillåtet med drinkar så har jag nästan börjat dricka mer alkohol istället, och det var ju liksom inte meningen. SÅ, nästa år blir det alltså inget onödigt socker, inte heller alkohol. Det blir helt nyktert. Sånärsompå min 25-årsdag, visstsjutton är jag värd champagne då?
Ett år går fort, så detta ska jag väl klara av!
0 kommentarer