Godkänd!

Gissa vem som blev godkänd på första tentan?! Jag trodde faktiskt inte på det när jag såg resultatet, men jag ska inte klaga! Såååå himla skönt att ha det ur världen! Nu jäklar laddar jag för nästa tenta om knappt två veckor!

Vi har hållt på med sensorik nu de senaste veckorna, och det är så himla kul och intressant! Vi har fått testa bland annat: grundsmakerna, kuddar, handdukar, juice till musik och nästa vecka ska vi prova vin! Det är så sjukt intressant att få veta och uppleva hur man påverkas av allt runtomkring, hur reklam riktas mot våra sinnen, hur vi är villiga att betala mer när det ser lyxigt ut.

Jag känner ju liksom själv när jag går på affären. Jag är inte ett dugg sugen på de billigare märkena, förpackningarna tilltalar mig inte alls och jag köper hellre det dyrare som har en mer hemtrevligare och varmare förpackning. Inte för att jag är fisförnäm och VILL ha det dyrare, utan för att jag bara tycker den ser aptitligare ut. Kanske räknas som fisförnämt? Jag vet inte, jag försöker att inte vara fisförnäm iallafall... ;)
 
Hursomhaver, nu har jag nystat upp och maskat på tentagarnet och det blir en spetstub! Det var inte världens roligaste att arbeta med, men jösses vad mjukt det blir! Återkommer med bilder sen när jag kommit en bit och det finns lite mer att visa upp! :) Nu ska jag spana in ett garn för sensoriktentan!
0 kommentarer