Vad hände? Augusti + Septemberfavoriter

Insåg att jag inte skrivit ett favoritinlägg sen Juli! Så jag slänger väl ihop ett blandat för Augusti och September så gott det går!

Först och främst är jag så sjukt jäkla nöjd med min Fitbit Charge HR (ingen spons). Investerade i en ny eftersom flexen inte gick och ladda längre. Man vill ju verkligen ha koll på stegen nu när man sitter och kör bil, det känns verkligen som att man rör sig mycket under dagen, men oftast när jag kommer hem så har jag knappt gått 4000 (10 000 om dagen är rekomenderat). Det är också jättekul att se hjärtfrekvensen och hur man har sovit. Jag tycker om att titta på sömndiagrammen och verkligen jämföra med min egen upplevelse.

 
Skolan är absolut en favorit! Det känns så himla bra och rätt, alla är supertrevliga och det är hur mysigt somhelst att köra genom bergslagsskogarna! Och justde! Fårrden är självklart också en favorit! Min nya partner in crime. ;)
Allting känns än så länge som om det inte kunde bli bättre, schemat funkar bra, jag har några vänner att samåka med och jag har hittat några stickarvänner (alltså ni vet när man lunchar med någon av en slump, och det bara klickar?). 

Sist men inte längre minst! Elsabus! ♥ Hon är ju jämt min favorit och vi hade verkligen en sån himla fin dag där i slutet av September.
 
Nu ska jag knåpa ihop ett favoritinlägg för Oktober också, sen är jag på banan igen! ;)
0 kommentarer