Viktuppdateringen.

Så var jag nere på de magiska 83,7kg. Där jag låg innan LCHF och där jag legat länge innan. Det är där och 81,3kg som är vikter jag legat still på de senaste åren, innan det bestämde sig för att börja skjuta i höjden, om det var croissanterna eller sambofet-het vetjag inte, förmodligen en blandning av båda. Det känns ändå ganska roligt att vågen faktiskt visade 83,7 med tanke på att det är en vikt jag varit fast på. Samtidigt hoppas jag att jag inte ska fastna där igen. Det känns som att jag kommer gå på en skör tråd nu tills jag är under 81,3. Jag SKA INTE fastna här. Helst av allt vill jag att det ska vara 81kg nästa invägning (Sen längtar jag ju något otroligt efter paketet som ligger i strumplådan och väntar på <80kg!), men 2,7 på en vecka känns lite väl saftigt. Men om två veckor, den 14 oktober, så är det "2månader" (8 veckor) och är det inte ett superbt mål att ha tagit mig förbi dethär då?

Jag är iallafall sjukt peppad på att jag ändå hållt på i 6 veckor! Det är jäkligt bra för att vara mig. Första månaden bara flög förbi och jag har tamejtusan älskat varje stund! Har aldrig känt mig till besvär och att ta en promenad har inte stört mig alls, tvärtom, har hellre gått ut ju sämre väder det varit. 90% av mina promenader har skett under regnet. Förut gick jag knappt ut i regnet för en chokladbit. Nu går jag ut och går när suget kommer, om det så råkar vara när det regnar och blåser spelar ingen roll!
 
 
Under dessa veckor har jag ätit ganska mycket som vanligt. Tagit promenader när andan faller på 1-2ggr i veckan och försökt att simma åtminstone 1gång i veckan. Nu har jag lagt till hopprep på träningslistan, fick ett av svärmor i Fredags när jag var där på middag och jag funderar på hur jag bäst lägger in det. Känns så fånigt att bara gå ut och ställa mig på gården, hoppa 10 minuter och gå in igen, så jag tänkte att hopprepet får följa med ut på promenaden, ska hitta nån bra park att gå till, hoppa så länge jag bara orkar, och gå hem igen. Känns som en bra intervall, och sedan som nästa mål kan man säga att jag joggar dit. :)
1 kommentar