Norge ThrowbackOnsdag, för jag orkar inte vänta tills imorgon.

Alltså, denhär dagen! Och denhär veckan som aldrig tycks ta slut. Jag vet att det bara är onsdag idag. Men just för tillfället är jag fast i någonslags evig torsdag! Jag har inte mer än en dags sammanhängande ledigt förän på Lördag. NÄSTA Lördag alltså! Har jobbat varje dag utom torsdag förra veckan. Denna veckan var jag ledig Måndag och imorgon. Sedan följer alltså 3 dagar med 7-16(30)pass. Nästa vecka jobbar jag Tisdag-Fredag, visserligen får jag lite kortare pass då. Men SOM jag längtar till Lördagen! Det blir NOLL söndagsångest och 100% avslappning. Hoppas jag! ;)
 
Så just nu händer det inte så mycket, vi har bytt kylskåp och jag stickar på i sakta mak. Tänkte som vanligt bjuda på lite Norge-throwback, det var ett tag sedan nu, och jag fick sån attack-saknad när Timehop påminde mig om att jag körde ner till Kragerø för ett år sedan idag. ♥
Och på Lördag blir det alltså 1 år sen Preikestolen! Som jag vill åka tillbaka! Vill framförallt uppleva Stavanger lite mer, det var verkligen en sjukt mysig stad! Men just nu hoppas jag mest på att kanske klämma in en Oslo-weekend i höst, det är ju närmre än en tror. Jag menar, det är inte värre än att köra till sommarstugan!
0 kommentarer