De senaste dagarna.

 
De senaste dagarna har jag spenderat i gott sällskap, har stängt världen utanför genom att titta på filmer som gett mig både tårar och gapflabb. Vi har talat om livet och vi kom även ut på en liten tur med kamerorna. Väl spenderade dagar med andra ord.
 
 
Nu är jag hemma hos mig igen, ikväll ska jag avklara lite business, imorgon bär det av till Köping en sväng och på Lördag är det dags för Pride. Det blir en bra sista vecka innan skolan börjar på Tisdag.
0 kommentarer

Grannarna.

Uh! En granne från oidentifierbar korridor är kedjerökare, gissar att hen är nyinflyttad då jag aldrig lidit av detta förut. Men iallafall... Hen röker som en skorsten, vilket gör att jag har extremt svårt att sova, för så fort jag kommit till ro, då kommer dendär rökdoften och sticker till i hela näsan och så är jag klarvaken igen!
 
Så nu har jag tänt ett doftljus med betydligt behagligare doft och satt mig här vid datorn istället för att avklara lite business, betala räkningar och sådant tråkigt och nödvändigt, samt kanske fixa till lite grejer här på bloggen, som design och sådant. Vettig sömn är ju körd, så jag kan ju lika gärna jobba på lite. :)
 
 
0 kommentarer

På kanten till höst.

 
Så var sommaren nästan slut igen, idag gick jag på stan med Anna. Det var massa sådana uppenbara skolungdomar som rörde sig ute. Det kändes att terminen startat, även om jag är ledig augusti ut (Sånärsompå tentan då).
Jag köpte en analog kalender, hittade även en jättefin "läder"bok med lillamy på. Den ska få bli dagbok när jag ger mig ut på nya äventyr. :D Hittade också mitt favoritte, har inte letat så noga innan kanske, men nu har jag återigen persika och vanilj i mitt skafferi. Sjukt härlig gubbe i butiken också, så ska nog köpa lite burkar senare..
 
Jag ska inte vara pessimist, så jag kallar det sensommar. Dendär fantastiska årstiden, då det är vardag, men sommaren hänger kvar, så man kan sitta ett par timmar i solen och bara prata strunt. Bästa tiden på året, sommardeppen är slut och man har energi och visioner om att "denna terminen ska jag minsann inte hamna efter" Hahah, världens största lögn. Så därför lovar jag inte migsjälv det iår. Nu ska jag ha kul, hela sensommaren, ända in på hösten och genom hela vintern. Skitsamma om jag halkar efter, jag har ju legat strax bakom i 14 år, så jag kan väl göra det hela vägen ut! ♥
 
Nu ska jag laga mat, sedan ska jag och Anna ut och ta en cider, för det är vi värda.
 
0 kommentarer