Ilandsproblem.

Jag sitter här och är jättehungrig, äter skumbananer i brist på annat. Tänkte hämta sushi idag, men skippade att handla i Örebro, för att jag pallade inte sitta med mat på bussen. Hatar när andra gör det och det liksom luktar så förbannat jäkla gott! ;)
 
Men när jag kom till stället här i Kumla så hade dom STÄNGT. Ba sådär. Och jag är fan inte sugen på något annat, men pallade inte heller åka och tanka och köra i rusningstrafiken tillbaka till Örebro för lite sushi. SUCK! Inte har jag nån mat eller fantasi hemma heller. Så, här sitter jag, med några skumbananer jag fick med mig ifrån Cloetta.
(Skulle inte Sushi Yama öppna på Mareieberg föresten? Har dom gjort det än?)
 
Jaja, här har ni iallafall lite fina bilder från helgen:
 
 
0 kommentarer

Dendär Brorsan

När jag var liten så kunde jag verkligen inte förstå hur mamma kunde vara så bra kompis med sin bror. Bröder är ju det sämsta som finns. Dryga, besserwissriga, bråkiga och fick alltid vara rik limousin medan jag fick vara nån fattig skrotbil. Det var ju hans bilar, vad hade jag att säga till om?
 
Men det slog mig häromdagen, att faktum är att här är vi, 15 år senare och jag åker frivilligt och hälsar på en helg. Vad hände liksom? Helt plötsligt är han ju en normal, trevlig människa?! (Slår vad om att han tänker detsamma om mig)


Nu planerar vi både Vasalopp och Kebnekaise. Det hade jag heller aldrig trott för 15 år sen.. Jag? Vasalopp? Kebnekaise? Kompis med brorsan? - ALDRIG

Tji fick jag!
0 kommentarer

Vad hände? Augusti + Septemberfavoriter

Insåg att jag inte skrivit ett favoritinlägg sen Juli! Så jag slänger väl ihop ett blandat för Augusti och September så gott det går!

Först och främst är jag så sjukt jäkla nöjd med min Fitbit Charge HR (ingen spons). Investerade i en ny eftersom flexen inte gick och ladda längre. Man vill ju verkligen ha koll på stegen nu när man sitter och kör bil, det känns verkligen som att man rör sig mycket under dagen, men oftast när jag kommer hem så har jag knappt gått 4000 (10 000 om dagen är rekomenderat). Det är också jättekul att se hjärtfrekvensen och hur man har sovit. Jag tycker om att titta på sömndiagrammen och verkligen jämföra med min egen upplevelse.

 
Skolan är absolut en favorit! Det känns så himla bra och rätt, alla är supertrevliga och det är hur mysigt somhelst att köra genom bergslagsskogarna! Och justde! Fårrden är självklart också en favorit! Min nya partner in crime. ;)
Allting känns än så länge som om det inte kunde bli bättre, schemat funkar bra, jag har några vänner att samåka med och jag har hittat några stickarvänner (alltså ni vet när man lunchar med någon av en slump, och det bara klickar?). 

Sist men inte längre minst! Elsabus! ♥ Hon är ju jämt min favorit och vi hade verkligen en sån himla fin dag där i slutet av September.
 
Nu ska jag knåpa ihop ett favoritinlägg för Oktober också, sen är jag på banan igen! ;)
0 kommentarer