Timmarna.

Jag har sovit så otroligt dåligt inatt. Faktum är att jag inte sov alls. Gav upp klockan fem imorse och ställde mig i en dusch istället. Sedan gick jag till jobbet på det, med mensvärk. Inte min dag idag helt enkelt. 
 
Trots det har det funkat väldigt bra jobbmässigt. Har ju inte varit trött liksom. Men nu när jag har kommit hem och placerat mig i soffan så slår tröttheten till. Men tänkte att jag ska försöka hålla ut några timmar till trots att jag gått långt över dygnet. Bara så det inte blir helknasigt. Har en jobbig vecka framför mig med ytterligare en delad tur på Lördag. Funderar på om det var det faktum att jag slumrade till i Lördags som har vridit till det så för mig. Jag är ju verkligen inte en person som fungerar på powernaps. Hu! 
 
Nu ska jag släpa mitt arsle till butiken och införskaffa choklad och lunch. Wish me luck (Fastnade liksom här) 
 
 
0 kommentarer

Söndagen.

Riktigt söndagig är jag idag. Har käkat glass till frukost, och nu hänger jag i soffan iförd enbart tröja, trosor, strumpor, mössa och en filt. För så kallt är det i Kumla, Juni 2014. Känns som det fortfarande är på kanten till vår. Visserligen är det skönt för solen brände ju på bra när jag var arbetslös och hade tid att ligga ute hela dagarna. Men det är inte så jäkla kul att springa in och ut ur bilen och blöta ner folks hem för att dedär blåa plastsskydden till skorna är trasiga överallt. Även om det känns skönt att jag inte missar något. 
 
Hursomhaver. Ska försöka pallra mig upp ur soffan och städa köket. Men nytta ska förenas med nöje, så började med att fota korvarna och den envisa luggen. 11 månader nu! :)
Saknar fortfarande att kunna borsta håret, och luggen som brukar växa som ogräs har inte växt någonting den senaste månaden känns det som, sjukt irriterande. Måste kolla upp vad jag får ha för huvudbonader på jobbet, jag menar, mössa behöver jag ju inte ha. Men jag borde ju få ha min sjal knuten kring huvudet? Det spänner ju så himla mycket att ha hårband kring huvet varje dag. Framförallt nu när de nästa två veckorna är så intensiva att jag inte har mer än en dag ledig i taget. 
 
Iallafall. Jag trivs ganska bra med jobbet, när jag väl kommer dit. Somliga dagar är bättre än andra, som på alla arbetsplatser. Och precis som när jag övningskörde, så är bilkörandet ganska skön terapi. (Haha, åh när jag skulle köra "min" bil häromdagen så kunde jag knappt föra fram den i början, sån jäkla skillnad från tjänstbilarna. Fick motorstopp två gånger innan jag ens lämnat parkeringen.) 
Är föresten över ett år sen jag färgade håret sist nu. (om man räknar bort de tre dreadsen jag blekte på nyår) Så detta är alltså min naturliga färg mer eller mindre. Detni, det har jag inte haft sen jag var nio. Så roligt att topparna är blekare än resten av håret också med tanke på hur mörkt jag färgade. Men de kanske är mer mottagliga för solblekning än resten av längderna? 
 
2 kommentarer

Lördagen.

Idag är man ett mindre vrak, jobbar delad tur idag somsagt. Så ska inte tillbaka till jobbet förän vid fyra. Sedan blir det jobb igen till 21.30. Jag förstår verkligen inte meningen i delad tur. Här har jag fyra obetalda timmar mitt på dagen att göra ingenting. Men det är la bara att ta emot och jobba på.

Det är så himla kallt ute idag så jag vågar inte ta en powernap, vill inte behöva gå upp från täcket en gång till! Så jag har gjort lite varm choklad i bästa muminmuggen och hittat film om coco chanel på teven. :) 


0 kommentarer