Vardagsutflykten.

Idag tog jag och Anna oss in till Västerås för att titta på när min syster spelade i Konserthuset, inte själv, det var med en orkester, med så många talangfulla unga (och gamla) människor. Helt fantastiskt. 

Sedan blev det italiensk lunch med mormor innan vi rörde oss tillbaka mot Örebro. 
Det är så kul att unna sig lite sånthär i vardagen. Framförallt när man nu inte har så mycket schemalagt och har tid att faktiskt göra annat än att sitta hemma med näsan i böckerna. Väldigt kul, och roligt att man får med sig folk också, trodde ärligt talat inte att någon ville sällskapa mig från Örebro för dethär. Men tji fick jag! Anna är bra på det viset hon ;D 
 
Ikväll har jag lovat att gå till våran studentpub och sjunga singstar, eftersom jag är hes/sjuk så ville Anna ta tillfället i akt och vinna. Haha! Vi får la se om jag kan kraxa fram nått överhuvudtaget annars vinner hon nog på walkover.. :) 
 
 
0 kommentarer

Dagen.

Dendär känslan, av att gå upp, blanda sig ett glas oboy, bre några mackor och sedan bosätta sig i soffan resten av dagen med en stickning och rubiks kub. Oslagbar, ingen stress, inga måsten. Inte ens fint väder. Utan bara kurera mig sjävl från förkylningen som härjar i mig och har tagit min röst ifrån mig. 
 
Tittade på The boat that rocked igen idag. Första gången på länge faktiskt, alltid lika fantastisk film. Jag var på bio med syrran häromdagen och såg About time, samma regissör, Richard Curtis. Alltid lika fantastisk, hans sätt att göra filmer som man mår så otroligt bra av är oförståeligt fantastiskt. Hans sätt att skapa fantastiska karaktärer och lämna mig med en fantastisk känsla i kroppen. Det är,.. Fantastiskt, jag tror att han och jag skulle bli riktigt bra polare. Om jag nån gång får chansen så vill jag ta en fika med honom, utan tvekan. 
 
Sitter fortfarande kvar i soffan. Ska strax lägga mig, för imorgon ska jag iväg en sväng, på torsdag blir det middag med pappa och till helgen blir det andra festligheter. På måndag sen så är det dags att starta upp allvaret igen. 
 
 
1 kommentar

Tillbaka och vid liv.

Eller tjaa, nästintill. 
Idag blev tentan inlämnad, har också scannat in och fixat andra viktiga saker. 
Nu sitter jag och önskar att året kunde ta slut, jag tycker att de sista månaderna på åren alltid går så retsamt långsamt. Sedan blir det januari, POFF så är det helt plötsligt mars och april, sen kommer den korta sommarn och så är det september, oktober, nooooooooooveeeeeeembeeeeeeeeeeeeer och så det ändlösa december. 
Oktober har dock gått ovanligt fort iår, och jag hoppas att november och december shape:ar up och beter sig dom med. Så ska det här bli fantastiskt. För i Januari blir det både hysteriskt älskvärda Galenskaparna och den alltid underbara Ellie Goulding, plus att jag äntligen avslutar mina studier för obestämd framtid. Den ni. 
 
 
En utav de bästa kvällarna 2013 ♥
0 kommentarer