Livet.

Alltså gårdagen! Efter jobbet så for jag ut från Kumla på cykeln för att gå på en långpromenad. Vad jag hade glömt i tideräkningen var ju att jag skulle få in ett mål mat mellan promenaden och syjuntan. Så jag fick supercykla hem sen och slänga i mig en risifrutti och några rostmackor. När jag väl kom fram på syjuntan så var jag så slut att jag mest bara satt och lyssnade på snacket. :P
 
Har varit så otroligt trött, jag vet inte om det är pollen, tidsomställningen eller lingonveckan. Eller helt enkelt en blandning av allt. Men de senaste 3 dagarna har jag knappt varit människa. En får ju hålla upp ändå, men jösses vad jag har varit snurrig. Glömde en nyckel imorse på jobbet också så fick klämma in en extra promenad på morgonkvisten också. Ingen ordning med andra ord. Men i helgen blir det somsagt lugna puckar, ska ner och filosofera en sväng på kusten. Älskade, älskade bästkusten! ♥
 
 
 
Vardag semester
0 kommentarer

Glad påsk!

Man har lite mindre att blogga om när man jobbar raka veckor. Är så sjukt ovan vid rutiner så när jag kommer hem så är stickorna allt jag dras till.. Köpte en målarbok för vuxna för att ha något att variera med, men blir så stressad över att jag inte hinner sticka upp allt mitt garn så blir inte så mycket målat där heller. Även om det är superkul! :)
 
I torsdags var jag in till min lokala garnhandel för att köpa knappar. För det första så plockade hon fram bästa knapparna någonsin till garnet. Sedan köpte jag på mig några knappar i olika färger för framtida behov. Har även suttit vid tradera och budat hem lite knappar, så snart kan jag bada i knappar med. :P (Pratade med en kollega från syjuntan också, så tror vi kan byta lite knappar med varandra, för vettetusan om jag kommer använda hela 20 (!) knappar som det står "handmade" på. ;) )
 
 
 
Påsken spenderades ganska lugnt, och jag har fått beställningar på inte mindre än 3(!) halsdukar, 2 stycken Hitchhiker och 1 "vanlig". Så att säga att jag inte har att göra är lögn... ;)

(syrran passade ju liksom förträffligt bra i min Hitchhiker)

På det så är det dags att börja plugga igen. Blir mer och mer bestämd, och efter att idag fått påminnelse om att det är 2 år sedan jag kom tillbaka från Frankrike så blev jag liksom säkrare. Så efter att jag har fått andats lite färsk havsluft i helgen så ska jag sätta mig på måndag och skriva en lista, rangordna och försöka få in lite ansökningar. Så ska det väl bli människa av mig med så småningom. ;)
 
0 kommentarer

Sen sist...

... har jag varit i Norrköping och firade min fina vän Anna, samt drygat med hennes katt. Första katten någonsin som inte typ älskar mig. Annars är det ju så att man som kattallergiker har någon slags magnet... (En av anledningarna till att jag tror att katter är ondska)
(OBS jag gillar faktiskt katter, en del är ju söta... Typ som Annas katt)

... har jag stickat klart min Hitchhiker! På Pi-dagen till ära! Nördigt värre ;) När jag satte mig efter jobbet i Måndags och insåg hur fantastiskt det vore, så kämpade jag mot ögonlocken för att sticka klart den. När jag var klar med sista varvet innan avmaskning så höll jag seriöst på att somna på plats och övervägde att gå och lägga mig. Men sen kan man ju bara inte göra så när det är så nära på att bli klart. Så jag bet ihop, gick in i andra andningen och blev klar!  
Nöjd och supertröttt tjej:
 
... har jag lärt mig att virka mormorsrutor! Mamma försökte lära mig för några år sen, -typ 3 kanske, och det gick verkligen inte. Varken hon eller jag förstod vad jag gjorde för fel, vi konstaterade att jag var ett hopplöst fall och på den vägen har vi levt. Min syster lyckades lära mig en magisk cirkel i slutet på förra året, men det fick jag aldrig fnurr på. Men nu har en av mina kollegor tagit tag i saken och lärde mig en gång för alla på Syjuntan i Onsdags.

Och sedan igår har jag dessutom färdigställt en femtimmarskofta! Glömde bort att ta tid, men började vid halv tolv och slutade vid halv nio. Då har jag tagit paus för mat, hänga tvätt och annat nödvändigt. Så drygt fem timmar tog det väl. ;)
(och jag kan inte klargöra dethär nog: INGET PÅ GÅNG, jag svär! Bara kul att göra småsaker, det går fort och blir förbannat sött! ♥ (plus att det är bra att ha sen när det faktiskt är på gång, då har jag ju annat å tänka på ;) ))
Vardag
1 kommentar