Norge ThrowbackOnsdag, för jag orkar inte vänta tills imorgon.

Alltså, denhär dagen! Och denhär veckan som aldrig tycks ta slut. Jag vet att det bara är onsdag idag. Men just för tillfället är jag fast i någonslags evig torsdag! Jag har inte mer än en dags sammanhängande ledigt förän på Lördag. NÄSTA Lördag alltså! Har jobbat varje dag utom torsdag förra veckan. Denna veckan var jag ledig Måndag och imorgon. Sedan följer alltså 3 dagar med 7-16(30)pass. Nästa vecka jobbar jag Tisdag-Fredag, visserligen får jag lite kortare pass då. Men SOM jag längtar till Lördagen! Det blir NOLL söndagsångest och 100% avslappning. Hoppas jag! ;)
 
Så just nu händer det inte så mycket, vi har bytt kylskåp och jag stickar på i sakta mak. Tänkte som vanligt bjuda på lite Norge-throwback, det var ett tag sedan nu, och jag fick sån attack-saknad när Timehop påminde mig om att jag körde ner till Kragerø för ett år sedan idag. ♥
Och på Lördag blir det alltså 1 år sen Preikestolen! Som jag vill åka tillbaka! Vill framförallt uppleva Stavanger lite mer, det var verkligen en sjukt mysig stad! Men just nu hoppas jag mest på att kanske klämma in en Oslo-weekend i höst, det är ju närmre än en tror. Jag menar, det är inte värre än att köra till sommarstugan!
0 kommentarer

Studentporträtt. Ca: jätteförsent.

Världens bästa syrra har tagit studenten! Själva studentdagen var medan jag var iväg på Sweden rock, men jag mötte upp henne några dagar innan och fotade henne + vänner efter mösspåtagningsceremonin. Hade tänkt tidsinställa porträttbilderna medan jag var borta, men livet kom emellan.

Men helt utan blir ni inte. ;)

 
Bilder Porträtt Student
0 kommentarer

Yarnmailponcho.

Har provat en ny grej, yarnmail! (ska påpeka innan jag går vidare att jag är väldigt osponsrad) Det är precis vad det låter som, skulle man kunna säga. Jag fick ett paket med garn och beskrivning, och i detta paketet (första någonsin) så var det en enkel poncho! Den blev klar lagom till midsommar, och så varm och gosig den var! ♥

Har länge längtat efter att ha mod nog att beställa knitcrate (har inte vågat pga rädd för tullavgifter pga från utlandet) så blev överlycklig när jag fick nys om en nystartad svensk tjänst! :D Tanken är ju att det ska vara lätta grejer så man ska lära sig sticka, men faktum är att jag tycker det är skitkul ändå! Jag har ju faktiskt aldrig lärt mig sticka, inte "på riktigt", jag lärde mig göra räta maskor i syslöjden och att maska på hade jag ganska mycket problem med i början. Min syster visade mig aviga (men hon hade sett att det fanns folk som gjorde på annat sätt så hon visste inte ens om det var rätt, men det har det ju visat sig vara nu iallafall...) Sen är resten faktiskt bara ren chansning, sånärsom på nått "stygn" som jag googlat, samt att sy ihop med "stickstygn" som jag stirrade på nån tant på youtube i 1,5h innan jag äntligen fattade.... Jag har heller aldrig lärt mig fästa trådar, jag bara pillar in'et med virknål och hoppas på det bästa. xD Så det känns skönt att få en ordentlig och grundlig beskrivning. Helt ärligt, det trillade faktiskt ner en eller två poletter medan jag höll på. Love it!

Hursomhaver, här är iallafall min poncho!
 
 
0 kommentarer