Glest med uppdateringar.

Har en lite halvkämpig jobbperiod nu, har sedan i måndags (förra alltså) inte haft ledigt mer än en dag, och kommer inte ha det förän jag går hem från jobbet på fredag. På det så har jag brottats med öronvax och varit döv på vänsterörat sånär som på ett tillfälligt tinnitus-sus. Att jobba 2 dagar och höra sämre än de flesta pensionärerna tröttar ut en rejält rent psykiskt. Men idag har jag varit hos doktorn, en sköljning på rekordtid enligt läkaren *skrytskryt* och nu hör jag finnemang! Firade med att ta mig en tur in till Marieberg och köpa dedär shortsen jag spanade in för några veckor sen. Hittade även en vacker "inredningsfilt" att lägga på soffan i huset, men mer om det sen! På torsdag får vi nycklarna, så snart hoppas jag kunna uppdatera er med MASSVIS med HUSINLÄGG! ♥

 
0 kommentarer

Livstecken!

Hejsanhoppsan! 

Jag lever! jag råkade bara få slut på semester, fylla år, jobba över, vara sjuk och ta det lugnt en stund. 
Somsagt, jag är tillbaka på jobbet och har idag varit utan läsk och godis i en vecka. Dock har jag ätit tårta och kakor - som sig bör när man fyller år! Så det har inte visat någon större skillnad på vågen. Egentligen är det först idag som jag faktiskt känt något riktigt sug efter läsk. Annars har jag klarat mig rätt bra utan att vara sugen alls - till skillnad mot innan när jag känner sug varannan dag. Men jag har lite smaksatt vatten här så jag är nöjdare än nöjdast! ;)

Angående fotoutmaningen så pallar jag inte satsa på hela veckan, men vill fortfarande fota på nämnda teman, men bilderna kommer bara mer sporadiskt i fortsättningen.
 
Annars finns det väl inte så mycket mer att säga, ute gick just vädret sönder så jag gosar väl ihop mig härhemma och kikar vidare på Bones! :P 
 
Finbesök igår! ♥ Gudmors sötfia! 
0 kommentarer

Ett såntdär före-efter inlägg.

Jag har länge tänkt att jag skulle ta nya bilder att matcha med dom jag tog när jag precis fått jobb förra året. Tanken var först att jag skulle tagit en bild med samma kläder. Men de hann åka på välgörenhet innan jag fick tummen ur. Idag tog jag lite nya bilder, störde mig på att jag fortfarande har en jävla putmage och svor för migsjälv att jag liksom aldrig börjar träna mer, för just nu är det ju det enda som hjälper det sista överflödsfettet att försvinna. Men när jag sedan letade rätt på mappen med bilderna så började jag nästan gråta när jag bläddrade igenom bilderna...  HERREGUD alltså. Jag saknar ord. 

Jag vet att man gärna är blind på sigsjälv. Precis lika blind som jag varit för min viktnedgång, även om jag märker av den och är lycklig (nästan) varje gång ett plagg blir förstort. - Lika blind var jag för min uppgång. "lite överflödsfett" jomen tjena. Jag känner liksom inte ens igen migsjälv, var jag verkligen sådär stor?
 
Jag har kommit så himla långt med migsjälv, jag är så sjukt lycklig idag och det syns, på fler än dessa bilderna. Jag har självförtroende som aldrig förr och det var en enorm boost att få kvitto på hur otroligt mycket som faktiskt hänt på drygt ett år. Jävlar säger jag bara. På ren svenska. 

2 juni 2014 - 9 juli 2015

0 kommentarer