Tvättlinan.

När man inte tvättat på länge och inte har tid att tumla strumpor så får man ta till drastiska åtgärder...

0 kommentarer

Tröttsamheten.

Jag blir så less på dessa serviceföretag jag är omringad av.
Så fort något går fel så är det flera veckors process att ta hand om skiten.

 1. Först är det avvaktan för att se om det verkligen är något som är fel eller om det bara är tillfälligt trassel.
 2. Sedan kommer telefonköandet.
 3. Får man inte en vettig person i luren på en gång så börja om från punkt 2.
 4. Sen kommer löftet om att det ska ordna sig/Någon ska ringa tillbaka.
 5. Ibland gör det/någon inte det, börja om från punkt 2.
  Alternativt sök upp företaget. Då bör tänkas att även fast det står på hemsidan att dom har öppet från 08.00-18.00 så kan företaget ta sig friheten att ha 3 j%¤#a timmars lunch precis när du kommer.
 6. Har du tid? Vänta. Annars gå hem och börja om från punkt 2.
  Alternativt prova en annan dag.
 7. Sen om man har tur så ordnar det faktiskt sig.

Vi lever i ett I-land.
Ska det vara så svårt att ringa tillbaka?
Ska jag behöva dela ut min post själv?
0 kommentarer

Träningsvärken.

Igår var jag och tränade för första gången på länge... Har haft ett uppehåll från i somras av olika anledningar, bland annat flytten, men i slutet av Januari skrev jag in mig på campusgymmet, gick och tränade en gång och sen har jag av olika ursäkter och giltiga anledningar inte tagit mig dit igen, främst för att det gjorde så pyskiskt ont att jag inte tränat på så länge och hur snabbt jag hade förlorat den fina form jag arbetat upp, och lite för att det BodyBalance-passet faktiskt var en jävla killer för min otränade arma kropp.
Men nu hade det kommit en ny release och det är en utav de bättre på länge, lagom köttig men fortfarande utmanande och inte så jäkla avancerade positioner som inte nån förutom instruktören klarar av. Blev väldigt förtjust i den och är jätteledsen att det inte blir något nästa vecka pga påsk. :(

Men ska nog börja rulla ut mattan hemma då och då nu framöver och köra lite improvisation eller bara öva positioner. Somliga är ju lite kluriga, speciellt nuförtiden, kommer en massa avancerade poser där man ska knyta benen runt sig själv och balansera på händerna... Man ba "HALLÅ! Balansera 83kilo på mina otränade armar? NOWAY".Så öva på de poserna hemma ovanför en mjuk matta istället för ett gymnastiksalsgolv känns bättre. Armar är det svåraste någonsin, innan sommarn så hade jag förbättrad kondis, starka ben, hyffsat starka axlar, mage och rygg och bra uthållighet. Men dedär jävla armarna! Jag kunde kötta på som fan och dan efter var de svaga som spaghetti igen... Man orkade aldrig några armhävningar eller liknande, jag kunde bara kämpa på med mina 20 kilo på apparaten på gymmet, lika jobbigt varje gång. inte ens pytteförbättring. Tappade suget totalt på dem så jag har inga förhoppningar än heller. Men vi får väl se, Tänkte få upp flåset och flowen igen först, sen ska jag börja kötta muskler i höst! :)

STORT plus på gårdagen var att de var två tränare, så man fick lite hjälp under passets gång, vilket ledde till en vad jag gissar tio gånger värre träningsvärk idag än vad jag hade haft om jag inte fått hjälp med positionerna. Känns helgött att gå å skrota härhemma med hemtenta och träningsvärk. ♥

Nu ska jag återgå till hemtentan ett par timmar sen ikväll blir det sushi! :)
 
 
0 kommentarer