Viktuppdateringen.

Så var jag nere på de magiska 83,7kg. Där jag låg innan LCHF och där jag legat länge innan. Det är där och 81,3kg som är vikter jag legat still på de senaste åren, innan det bestämde sig för att börja skjuta i höjden, om det var croissanterna eller sambofet-het vetjag inte, förmodligen en blandning av båda. Det känns ändå ganska roligt att vågen faktiskt visade 83,7 med tanke på att det är en vikt jag varit fast på. Samtidigt hoppas jag att jag inte ska fastna där igen. Det känns som att jag kommer gå på en skör tråd nu tills jag är under 81,3. Jag SKA INTE fastna här. Helst av allt vill jag att det ska vara 81kg nästa invägning (Sen längtar jag ju något otroligt efter paketet som ligger i strumplådan och väntar på <80kg!), men 2,7 på en vecka känns lite väl saftigt. Men om två veckor, den 14 oktober, så är det "2månader" (8 veckor) och är det inte ett superbt mål att ha tagit mig förbi dethär då?

Jag är iallafall sjukt peppad på att jag ändå hållt på i 6 veckor! Det är jäkligt bra för att vara mig. Första månaden bara flög förbi och jag har tamejtusan älskat varje stund! Har aldrig känt mig till besvär och att ta en promenad har inte stört mig alls, tvärtom, har hellre gått ut ju sämre väder det varit. 90% av mina promenader har skett under regnet. Förut gick jag knappt ut i regnet för en chokladbit. Nu går jag ut och går när suget kommer, om det så råkar vara när det regnar och blåser spelar ingen roll!
 
 
Under dessa veckor har jag ätit ganska mycket som vanligt. Tagit promenader när andan faller på 1-2ggr i veckan och försökt att simma åtminstone 1gång i veckan. Nu har jag lagt till hopprep på träningslistan, fick ett av svärmor i Fredags när jag var där på middag och jag funderar på hur jag bäst lägger in det. Känns så fånigt att bara gå ut och ställa mig på gården, hoppa 10 minuter och gå in igen, så jag tänkte att hopprepet får följa med ut på promenaden, ska hitta nån bra park att gå till, hoppa så länge jag bara orkar, och gå hem igen. Känns som en bra intervall, och sedan som nästa mål kan man säga att jag joggar dit. :)
1 kommentar

Helgen.

Jomenvisst! I helgen var jag på bokmässan med mamma! När vi kom till mässan så började vi med att överraska mammas kusin i hennes monter. Sedan gick vi skilda vägar en stund, jag gick för att träffa Annika Norlin och hon gick för att se Morberg (Det ville jag med, men Annika går före Morberg alla dagar).
 
Jag märker sån otrolig skillnad mot när jag var yngre, en gång i tiden hade jag inga problem att hantera folkmassor, att tränga mig fram och hålla humöret uppe trots allt omkring, iallafall när det gäller konserter (utom när jag varit på konserter i anslutning till Håkan Hellström, herre vad mycket otrevligare de är). Men nuförtiden har jag blivit så lam och står hellre vid sidan av, helt ärligt, jag var på väg att strunta i min husgud, bara pga folk.
 
Men jag gick ett varv, tills det lugnat ner sig, sen fick jag sån flyt att jag råkade klämma mig in före kön (Inte med flit!) och knipa två autografer, och vad otroligt gullig och ärligt förvånad hon blev när jag köpte "en av varje". Så himla fin människa. ♥
 
 
Sedan letade jag rätt på mamma och så gick vi ett varv tillsammans, köpte lite roliga ko-kort, och jag köpte på mig lite muminböcker (vill ju faktiskt läsa lite mer, har ju egentligen bara sett de tecknade filmerna, samt läst "hur gick det sen"), sprang även in i någon som säljde "tavlor" så blev tre mumintavlor också. Sedan köpte jag även en Pappfindus och en jättefin tygpåse med findus på. Vi råkade dessutom vara i den montern när Sven Nordqvist skulle signera, men den kön var låååång så vi nöjde oss med att beskåda Pettsons pappa innan vi gick vidare. Jag tog en snabb sväng in hos UngCancer och köpte ett nytt vitt armband och en muff till dreadsen och sen åkte vi hem. 


Igår jobbade jag delad tur och var trött mest hela dagen, så jag somnade tidigt och vaknade tidigt nu idag. Nu tror jag att jag ska ta en powerwalk i morgonblåsten, sen blir det dusch och en tur till Marieberg innan jag sätter igång med dagens bestyr: Ringa och efterlysa kameran, samt baka pizzabullar. 
0 kommentarer

Produktiviteten.

Yäy, vad produktiv jag varit idag. Uppe med tuppen och kom iallafall iväg klockan sju, sen att bilen var tom och jag var tvungen att tanka på väg till simhallen gjorde att jag inte kom igång att simma förän klockan 7.15, och jäklar vad svårt det var att simma idag. Första kvarten var så trög att jag bara ville gå upp och strunta i't. Men sen kom jag på att vågen faktiskt stod på 1kg plus igår (brukar väga någongång i mitten av veckan bara för att bättre se exakt vad det är som påverkar, i studiesyfte). Med det i bakhuvudet så klarade jag iallafall en kvart till, sen åkte jag till ica och brände av lite lön. Sedan åkte jag hem och stoppade in varorna i kylen innan jag åkte vidare till Marieberg för att köpa byxor, stegräknare och vantar. Nu har jag gjort iordning två stycken sallader åt mig och mamma till imorgon och ikväll ska jag ta en liten, liten promenad för att testa stegräknaren och kompensera för den bristfälliga simningen. Imorgon blir det upp med tuppen igen och BOKMÄSSA! Äntligen! (Även fast jag missar UnderbaraClara iår :( )
 
 
0 kommentarer