Skrivbord och speedway.

 
Det skulle kunna vara en spännande roman jag har på gång. Men det är inte roligare än att vi i helgen satte opp ett skrivbord på vårat kontor. Sedan var jag med Anna på "tjejspeed" där ett gäng glada fruntimmer fick pröva på att köra en speedwaycykel några vändor runt en bana.

Det var skoj, kul att prova på nått lite mer primitivt fordon. Men lite brist på genomgång och lek, så fick kanske inte leva ut så mycket som en hoppats. Men för 250pix så känner jag mig liksom inte lurad på nått vis. Vi fick en härlig dag i solen och alla var glada och trevliga! :) Men nån elitsatsning blir det då rakt inte. Jag är lite för traumatiserad av spåriga banor. Får leta vidare efter mitt kall. :)
 
 
0 kommentarer

Snart helg...

Som jag längtar till Lördag. Denna veckan skulle bli lugn, men får hoppa in extra imorgon kväll och sedan är det en låååång fredag. Men jag ser ljuset i tunneln! Nästa vecka har jag en extra ledig dag, plus att jag får antagningsbesked och fyller år. Ett ännustörre plus är att syrran flyttar in och blir inneboende över sommaren! :D Vad skoj vi ska ha, jag inbillar mig att vi ska fota massor, gå i trappen, åka på utflykter och hålla sams.. Men förmodligen kommer vi sitta i varsin ände av soffan och vara helt slutkörda av jobb. Sen kommer jag(vi) jubla när hon flyttar ända upp till Piteå i Augusti. ;)
 
 
0 kommentarer

Junifavoriter!

Ah! Juni, månaden då jag gick på massor med SKITBRA konserter, vad sägs om Convict, Ghost, Queen + Adam Lambert, Twisted sister, Graveyard och Movits! liksom? Får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaka på Queen, bläddrade förbi Somebody to love på radion häromdagen på jobbet, och jag började nästan gråta igen.(!)
 
 
Jag har dessutom gått och kärat ner mig i pysmjuka garner! Finns inget härligare! Både Sirdar Folksong som jag gjorde väskan i, samt Järbos Lady som jag gör mitt nuvarande huvudprojekt i, är så mjuka att jag nästan avlider av gosighet! ♥ Ska helt klart sticka något mysigt till migsjälv i Lady, så fort jag är klar med vantarna, mina två tröjor samt 2 par sockor.... Puh!

När vi ändå är inne på garn så måste jag ju nämna Yarnmail en gång till! Fy sjutton vad jag längtar efter nästa utskick! Tänk att jag måste vänta ända till mitten av Augusti? Det är liksom precis så mycket tid jag har kvar att jobba.. Svindlande!
 
Största favoriten denna månaden är mitt födelsedagsbarn! Min fantastiska klippa och världens bästa!
0 kommentarer