Statusrapport

I fredags var jag på begravning för min gammelmormor, min förebild, min krutgumma! Det var väldigt fint, kapellet var ljust och charmigt. Väldigt charmigt! Jag glömde såklart att ta med mig näsdukar så jag fick sitta med en servett från Max som jag (tack och lov!) råkade ha lagt i fickan. Mot slutet fick jag borsta vita tussar ur ansiktet medan min syster spelade Koppången på tvärflöjt.Fina, fina Mormor Gunborg, hoppas du får sova gott nu. ♥
 

 
Det har varit intensivt en period nu. Många inlämningar, både aktuella och eftersläpande kompletteringar. Bara i helgen så hade jag en munta, begravningen och en omtenta inom 27 timmar. Men jag klarade det, nu är allt inlämnat. Idag kastades vi dock rätt in i nästa intensiva kurs, två gruppinlämningar á 15000 tecken och en egen skrivuppgift. Får trösta mig med att jag fick VG (!!!!) på muntan iallafall och är därmed helt godkänd i första delkursen! Vad hände liksom?!
 
0 kommentarer

Halvvantar

Igår snubblade jag över ett mönster på halvvantar med mönster från samiskt band, jag har ganska mycket mellanraggi som mest ligger och väntar på att få bli rest-sockor. Så det kunde likagärna få bli vantar medan det väntade. Hade egentligen tänkt ha mer rött, men någonstans i min förkylningshjärna så glömde jag bort det...
 
 

Nu har jag iallafall äntligen ett par halvvantar, har tänkt göra ett par sedan början av förra vintern typ... Gissar att jag helt enkelt bara väntade på ett roligt mönster.... 
Save
Save
1 kommentar

Januari

Som ni ser har jag strukturerat om (och är jättesen av samma anledning), jag tänker mig en mer uppstaplad version av mina favoriter och kanske lite mer om saker som hänt under månaden, kanske lägger till lite mer rubriker, tar gärna emot förslag! :) 
 
Just nu på Netflix: Kollar just nu igenom Gilmore Girls, är i början på Säsong 5, älskar det, skrattar fortfarande hysteriskt mycket, brukar tröttna på komediserier annars när jag sträckkollar... Har kollat igenom Jane the virgin säsong 2 också, den är dock väldigt kaotisk, jag har svårt för det, men kan verkligen inte sluta kolla! Måste ju se hur det går!

Favoritmusik:
Precis som alla andra, Gabrielle - 5 fine frøkner. Två dagar i rad började den på radion precis när jag slog igång bilen och åkte till skolan. PEPPEN! 
 
Resor: Påbörjade somsagt året i Oslo, en av mina favoritställen på jorden. Sen var vi hem till Mamma en sväng och firade hennes födelsedag! :) 

Favoritgarn:
Först och främst, har köpt så otroligt mycket fantastiskt garn i Januari... faaast, jag beställde dom i December... Men måste säga att Artistic Lilly, de svarta, helt klart är månadens favoriter, sååååå mjuka och fina, och alla färger som gömmer sig därinne!
 
 
Den senaste kommer jag inte ihåg om den kom i Januari eller Februari, men den får vara med, bara för den är så himla fin! Såg en uppdatering på instagram med den finaste gula uppenbarelsen någonsin, så skuttade upp ur sängen och knep denna enda upplaga!

Sen har vi björkgarnet, som jag nystade upp nästan omgående och håller på med en urtjusig sjal att ha till jeansjackan i sommar!

 
Avslutade projekt:
 
Annat värt att nämnas: SKAM! Funderade på om jag skulle lägga den uppe hos Netflix, men den finns ju inte där, så den får nämnas här! Se den!
 
0 kommentarer