Novemberfavoriter.

Mitt gudbarn Elsa är alltid min favorit, men hon får lite extra kärlek nu i November, tänk att hon har varit hos oss i 1 år nu. Lilla stumpan med en vilja av stål! ♥ Inte nog med att hon fyllt år, jag satt för första gången barnvakt åt henne + att jag var över och hade en liten fotografering! Har blivit massor med Elsagos under månaden med andra ord! ♥

 
iPhone 6s MIN bebis, när alla andra skaffar barn så skaffar jag en ny telefon. Har laddat upp den med lite Norgebilder och jag kunde inte vara nöjdare! I löööv it, och jag blir så jäkla lycklig av att se Geiranger varje gång jag låser upp den, så jag går och tittar på den lite då och då och blir alldeles varm och lugn. Man borde åka till Norge mest jämt! ♥

 
Självklart tillhör jag skaran som gladeligen äter lussebullar "förtidigt", jag skulle äta lussebullar året runt om jag bara orkade baka så många/så ofta! Och till lussebullar har man julmust, helst ifrån Hammars bryggeri! Innan jag blev frälst så var det Guttsta Källa som gällde, men så introducerade Anna Hammars för mig, och nu duger inget annat. Sikken tur att jag bor i Kumla som faktiskt säljer denna underbaring!

Sist men inte minst: November är kallt så därför är typ allt som håller mig varm månadens favorit. Te, brasa, varmdusch, filtar och så mina tofflor! Har varit så otroligt kallt, och trots tjockstrumpor och varmt hus, så är mina tår alldeles stelfrusna när jag går och lägger mig. Men så hade jag en rabattkod och köpte mig ett par tofflor från mitt favoritmärke (seriöst, tofflorna bara dök upp i webshopen som om dom läste mina tankar, Love it!). Och dessa raringar håller tåssingarna varma från morgon till kväll! ♥
Bilder Favoriter Vardag
0 kommentarer

Viktupdate.

Idag skulle det varit vägningsdag, men faktum är att jag väger mig knappt längre. I höstas började jag väga mig varje dag, mest i studiesyfte, för att se hur kroppen reagerade på allt runtikring såsom: Träning, mat och menscykeln. Jag höll på varje dag i en och en halv månad, sen bara tappade jag intresset, nu skuttar jag bara upp ibland om jag kommer ihåg innan frukosten. Mest för att se så det inte ballat ur helt, vilket det inte ens har. Jag är så enormt stolt över migsjälv och min kropp, att vi klarar dethär, vi ligger på våra ca69kg kroppen och jag! Det mest fantastiska är att folk fortfarande tycker att jag krymper, vilket är en boost för då vet jag att kroppen fortfarande jobbar på formen även om vikten är stilla! 
 
Men jag inser att jag slarvar väldigt med träning nu, och det är det jag behöver för att slutligen bli av med bukfettet. Jag har ju varken tagit mig till simhall eller gym, inte har jag gjort någon hemmayoga heller. Och mina promenader går lite varannan månad, ena månaden är jag ute jättemycket, för att nästa knappt gå nått alls. (Det är ändå kul att kunna se den statistiken tack vare Runkeeper! Det är en spark i röva att titta och se att November inte alls var lika bra som Oktober, eller som tidigare i höstas när jag nästan sprang en vända bara för att lyckas slå det sista "månadsrekordet" i snitt-tid!) 
 
MEN jag har gjort en liten December-utmaning för att komma igång igen, dels har jag gått med i en "träningsadventskalender" på facebook. Men för att komma igång med hemmayogan också så ska jag slå ihop allt med min teadventskalender!
Alltså, varje dag under December fram till jul, så ska jag:
1. Göra övningarna från Facebook.
2. Göra en valfri av Yoga girls instruktionsvideor som jag köpte för ett tag sedan. (Fast en av dom ska man typ stå på händer, så den kanske jag bara gör en gång.. ;) )
3. Avnjuta en avslappnande kopp te från tekalendern.

 
En annan sak som jag börjat med nu under November är att när jag gått min promenad, så försöker jag att alltid jogga hem från utvalda punkter några hundra meter hemifrån. Tanken är att känna av lite hur det känns i kroppen och öka avståndet hemifrån allteftersom. :)

(Jag är inte ett dugg sponsrad av någon av företagen eller apparna eller någonting ovan, utan tycker helt enkelt bara väldigt bra om dom! ♥)
Hälsa Träning Vardag Viktnedgång
0 kommentarer

Sunday

Dagen har gått i lugnets tecken. Har eldat lite och stickat några varv framför Downton Abbey. Tog mig en promenad kring lunch och nu tänkte jag väl krypa ner under täcket om en stund, för snart är det väl kallt igen.
Har gått igenom bilderna på Elsa också! Ska kontrollera det sista imorgon när jag är lite vaknare så ska jag skicka över dom till Linn. :)

Imorgon är det dags för jobb igen, annars ser veckan ut att bli lugn hittills än så länge (pepparpeppar). Kanske såpass att jag får tid och ork till lite projekt. Skulle behöva göra lite justeringar på gardinerna jag sydde klart i Fredags bland annat. Men också julpynta (advent om en vecka!), sortera lite flyttlådor och göra klart för nästa rum på renoveringslistan. :)

Gudmors lilla hjälpreda! ♥
Vardag
0 kommentarer