Teadventskalendern!


Imorgon är det äntligen dags! Har inte sett fram emot en kalender sen Mysteriet på greveholms andra säsong, och  innan dess har jag nog faktiskt inte sett fram emot nån kalender alls. Inte på det pirriga och otåliga viset som nu. 
Har suktat efter en sånhär kalender sen UnderbaraClara skrev om den för några år sedan. Sen har jag alltid missat den, kommit på nångång i december att "visstfan...." Men iår kom jag på det i somras, skrev upp mig på maillista på deras hemsida, och fick mailpåminelse så jag kunde beställa i tid! Köpte även en åt min fina vän Linn, så ser fram emot att dela upplevelsen med henne! 


Är inte sponsrad, tycker bara att detta är en sjukt fantastisk grej! :D 
0 kommentarer

Gårdagen.

Tog inga bilder alls igår, vi var sena iväg och när vi kom fram så var vi för upptagna med att fika och prata, sedan så åkte vi hem och åt, och min syster hade fastnat i Västerås på grund av dedäringa tågen, så det blev en roadtrip i mörkret för att hämta henne och köra henne till kyrkan för hennes adventskonsert, där satt jag på fel sida så kunde inte leka papparazzi. Sen grävde jag snabbt fram mina gamla byxor för att slänga ner dom i en påse, sen bar det av hem igen. Väl hemma var jag så trött att jag tvärdäckade i sängen och fick prova byxorna nu på morgonen istället. Ett enda par passade inte! Ett annat par hittade jag inte hemma igår, men de är så gamla så de kommer jag nog ändå inte i riktigt än. Men nu har jag iallafall lite fler vanliga byxor att använda!
Nu ska jag uppdatera jullistan på spotify, för nu är det advent!! :D 
 
0 kommentarer

Lördagsmorgonen.

Godmorgon mina vänner! Här sitter jag och ugglar klockan nästan åtta en lördagmorgon. Drömde jobbiga drömmar och vaknade av att jag knappt kunde andas för jag var så täppt i näsan. Inte för att jag är sjuk, utan bara blir sådär morgontäppt ibland. Hade ingen lust att somna om så jag gick upp, ska äta lite frukost och duscha, sen bär det av till Fagersta över dagen! Ska hämta lite smaljeans och visa upp skägget för Jenny. :D Ska försöka dokumentera dagen lite, känner att jag och kameran håller på att glida isär lite och det gör mig väldigt ledsen. Samtidigt så tryter inspirationen väldigt, och ett framtvingat förhållande är aldrig bra, så jag ser det som en liten dejt bara. ;)

På viktfronten har denna vecka vart ganska usel. Jag har kommit ut och tränat och rört på mig och ätit bra. Men själva viljan är som bortblåst efter att jag passerade 10-strecket. Visst är jag pepp, men mest rädd. Nu är jag nere på den vikt jag hamnade på efter LCHF:en. Längre ner än såhär har jag inte varit de senaste iallafall nästan fyra åren. Inte ens då när jag tränade som mest (11/12) gick jag under 80kg. Nu kommer denhär ångesten, tänk om jag fastnar här? Tänk om jag inte kan gå ner mer? Tänk om, tänk om tänk om...

Och när jag går och tänker på det hela tiden så blir jag hungrig, och chokladsugen, och orkeslös. Har verkligen tvingat mig ut i veckan, tog ett varv på hälsans stig som planerat, det var kul, för då sken solen. Men annars har jag verkligen tvångsklätt mig och knatat ut.

Men jag får ta mig en till titt på detta klippet och tänka: Nu jävlar! Till våren ska jag orka detta bättre:
0 kommentarer