KristiFlygare.

Idag tog jag ofrivillig sovmorgon, precis som igår. Det är såååå himla skönt att sova ut, men jag hatar att vända dygnet väldigt fel. Ikväll blir det nog en film och tidigt i säng. Ska iväg en sväng till butiken bara, måste ha frukost till imorgon. :) 
 
Annars har jag och sambon varit ut på tur idag, en sväng till Marieberg och en sväng vidare till ett lunchhak mitt ut i skogen, och nu har jag hängt tvätt på balkongen så den kan gros in med rikligt av pollen. Måste komma ihåg att köpa ny medicin imorgon! (Eller nu på ica) Glömmer det hela tiden. Haha. 
Foto: Syrran
0 kommentarer

Hörlurarna

Jahaja, Vad har hänt idag då? :) 

Idag har jag varit på Marieberg och pantat burkar och förnyat telefonabonnemanget. Eftersom jag är så himla nöjd med min iPhone och inte hämtade ut en ny, så kunde jag plocka på mig lite annat. Det blev några par hörlurar och en bärbar högtalare. Helt okej, och nu har jag ett lager, jag menar, hörlurar är ju helt otroliga på att gå sönder. 

Har fortfarande kvar originallurarna till iPhonen, två år, måste vara rekord? (Fast de börjar bli lite trötta) Kan ju vara så att jag inte har hörlurarna på mig hela dagarna längre, samt att man hanterar dem liiiite bättre. Men oavsett så är det en slitvara. Och nu har jag hörlurar i 5 olika färger! De ni! 

Nu har jag tre par happy plugs, och iPhonelurarna med beiga pärlor på, snacka om bra variationsmöjligheter! Fullkomligt Ä L S K A R det faktum att jag kan välja färg efter humör på riktigt nu! (Liiiite ledsen att det inte fanns roligare färger på butiken) Sen har jag vita finlurar för när jag vill finlyssna på musik utan att störa sambon som sover. ;) 
0 kommentarer

Tröttheten.


Idag känner jag som denhär kvigan. Jag är så till mig att jag skulle kunna springa rätt in i en syrenhäck. (Fick föresten höra att det gick att göra saft på syren. Note to self (men egentligen till mamma): KOLLA UPP

Jag är så slutkörd idag att jag skulle kunna somna på stället. Jag har ingen tid att passa imorgon, så det gör ju absolut ingenting. Samtidigt vill jag ju hålla dygnsrytmen nu när den är någorlunda. Vågar inte riktigt ta en powernap. Sådant brukar inte funka för mig. Men jag har ju liksom inget annat för mig.. Så om man skulle slå igång en film och äta lite chokladägg......Zzzzz... 
0 kommentarer