2016 - En tillbakablick

Januari var vad jag kan minnas en väldigt glad och trevlig månad, jag stickade mycket (nähä?) och avslutade med en fantastisk helg i Vemdalen. Blev faktiskt lite glad nu när jag tänkte tillbaka!

I Februari var jag på symässa och klämde på garner, sen velade jag mest fram och tillbaka om huruvida jag skulle klippa tillbaka luggen som jag råkat spara ut...
... funderade ända till Mars, sen rök den.

Inom loppet av några veckor här så hann jag med både Ellie Goulding i Globen och Movits! på Cirkus med Syrran.


April bjöd på en tur ner till Bästkusten ♥
Sedan byggde vi garderober och hade inflyttningsfest!

Jag och Brorsan hälsade Maj välkommen uppe i Kilsbergen och fotade stjärnor ute i Hjortsberga.

Och för första gången sen jag flyttade till Kumla så kom jag iväg och tittade på Speedway!

Sen kom Juni, min absolut favoritmånad iår! Kan verkligen inte välja vad som var bäst, var det Ghosts helt fantastiska spelning på Metallsvenskan?Eller Sweden Rock? Där jag för första gången någonsin storbölade på konsert när Queen spelade? Får seriöst fortfarande klumpar i halsen när jag hör Queen, BÄST EVER! Får nästan ståpäls bara av att tänka tillbaka. ♥

Sen var jag och syrran iväg och såg Movits! en gång till, och dom blir ju bättre och bättre för varje gång!
 
I Juli kämpade jag på på jobbet, det var INTE en kul månad, lyckades iallafall klämma in en helg på Bästkusten för att ladda batterierna. Kämpade sedan järnet (alltså helt seriöst, ett under att jag inte tuppade av) dom två första veckorna i Augusti innan jag lämnade hemtjänsten för gott. Efter det tog jag med mig skägget och flydde till grannlandet en sväng och återhämtade mig innan skolan började...
 
I September började jag studera igen, var på babyshower för Linn, och hade en liten fotosession med lilla familjen ♥
 
I Oktober var jag över en sväng till brorsans nya lya i Linköping och vi tog oss en promenad genom Linköping

I November fick jag ÄNTLIGEN se Tom Odell live! ♥
 
 
Och nu är vi här! December, jag började månaden på Yogaevent med mamma och Karin, sedan rök nästan resten av håret. Knyter ihop året ganska bra tycker jag!
 
GOTT NYTT ÅR!
 
0 kommentarer

Mellandagarna

Yup, nu är dom här, mellandagarna. Jag har shoppat dyr kurslitteratur inför nästa termin, så känner ett enormt sug att åka in till Marieberg och unna mig något fint också, men försöker att hålla mig. Jag måste påminna mig om att jag för det första verkligen inte klarar av att trängas med folk, det är INTE värt det! (framförallt inte ensam). För det andra så ska jag snart åka till Oslo, och DÅ kan jag köpa något fint. Jag SKA köpa fina garner som inte går att få tag på här hemifrån. ;)
 
Igår hade vi delar av familjen på besök! Brorsan bidrog till mitt beroende genom att ge mig en Muminkanna! YÄY. Sedan fick jag en stickbok, en bok jag faktiskt funderat på att köpa själv, jag har velat mellan den och en annan, så nu behöver jag inte bestämma mig, utan kan köpa den andra! Tjoho! Nu ska jag återgå till pluggandet. Får inte glömma att det är en tenta på gång!
 
0 kommentarer

Julen.

Så var julen slut för denna gången! När den väl kommer swishar den förbi snabbare än kvickt. Men jag har haft en fin jul iår, jag var somsagt hemma hos mamma några dagar, träffade mormor och mammas gubbes familj. Sedan var jag med svärfamiljen. Igår åkte jag hem till Farmor, fick lite egentid över dagen sådär och hämtade lite flyttkartonger. Pappa flyttade ju till lägenhet så vi har avlastat våra grejer hos Farmor. Men nu tror jag jag har det sista av mina kartonger. Städade en del hemma hos mamma också, ska börja göra mig av med gammalt, har lite bokpåsar bl.a. som ska få gå till secondhand. JÖSSES vad böcker jag samlat på mig, men jag har ändå läst det mesta! Iallafall som ligger hos Mamma. Det jag samlat på mig på senare år är det annat med... Men det kommer, sticklusten tar ju faktiskt paus ibland. Nästa gång läslustan kommer fram ska jag nog läsa färdigt Isfolket-serien :)
 

 
Nu ska jag ut och gå i det fina vädret! Vem vill tenta-plugga när himlen är blå?!
0 kommentarer