Smärtan.

Jag har hostat så jag tror jag sträckt mig, vilket gör att när hostattackerna kommer, så måste jag snabbt innan jag kvävs sätta mig i lämplig position, innan jag kan släppa ut hostattacken. 
Detta är både positivt och negativt, har jag tur kan jag blockera hostattacken mycket lättare = jag blir frisk, har jag otur så måste jag hosta ändå och smärtan hugger mig längst med hela sidan. 
 
Utöver detta så gör det mer eller mindre konstant ont. Jag kan inte göra några hastiga rörelser och jag måste tänka på hur jag sitter och ligger. Detta är otroligt frustrerande, jag är jätteglad att hostattackerna har lugnat ner sig och inte är lika våldsamma och långa som de varit. Men denna smärtan... Inte värt bytet. 
Jag är dock ändå glad att det går åt det bättre hållet. Misstolka mig rätt. :) 
 
Ikväll är jag fyllechaffis, så nu blir det att titta på serier och sova en skvätt. Ni kan få roa er med lite bilder på syrran jag tog när jag var hemma i Fagersta och lekte med mitt nya 35mm objektiv. ♥

 
              
 
 
0 kommentarer

Hoppsan.

Jag blev sjuk, låg i sängen, åkte hem till mamsen och är nu tillbaka till Örebro och verkligheten. 
Jag är fortfarande sjuk, har ont och hostar. Men är förhoppningsvis på bättringsvägen så, åter till vardagen. 

Idag har jag och Anna sammanställt en intervju från förra veckan. Imorgon ska Anna på jobbrelaterade grejer så imorgon får jag vilodag (nästan). Resten av veckan ska vi fortsätta sammanställa en annan intervju och fortsätta jobba på våran text. Detta känns som att det kommer bli bra. Jag är så lycklig och så olycklig på samma gång. Allt går så bra, men jag är så sjuk att jag bara vill dra något gammalt över mig. 
 
När jag var hemma hos mamma i helgen så insåg jag att Örebro inte är min grej längre. Det kittlade inte längre i magen av hemlängtan när jag och mamma åkte förbi Örebroskyltarna därhemma. Jag kände bara en stor ångestklump i magen. Med det sagt så betyder det inte att jag inte älskar Örebro längre. För det gör jag ju, men Örebro gör allt i sin väg för att få mig att lämna Örebro ifred. Är Örebro lycklig utan mig, så låter jag Örebro fortsätta sin gilla gång utan mig i framtiden. Vi kanske är klara ändå, jag och Örebro. Drygt två veckor kvar, sen går flyttlasset, känns bättre än någonsin. 2013 utnämns härmed till året jag tog massa bra beslut.
 

HöstFagersta.
 
0 kommentarer

Sjukdomen.

Nu har jag hostat så det inte finns någonstans på kroppen jag inte har träningsvärk. Jag har ont i de allra känsligaste delarna på halsen, ni vet de som när man vrider konstigt på huvudet ibland så det känns som att "nu gick halspulsådern av". Jag pimplar honungste till förbannelse, tvingar i mig mat och bara önskar att det kunde bli bättre nån jävla gång. Jag tänker att "hoppas att jag aldrig får någon sådan livshotande sjukdom som får mig att må sämre". För detta är så jäkla jobbigt att jag Aldrig, Aldrig, ALDRIG vill må sämre. Jag fullkomligt lider, och sänder ut ALL kärlek jag kan till de som har det värre. Jag verkligen avundas deras kraft att kämpa, en själv vill bara lägga sig ner och dö liksom, och vad har jag? Lite hosta. Så himla skevt. 
 
Helgen i Sundsvall var iallafall mysig, har gosat med hundar, bakat lussebullar och klätt ut mig till Indian. 
Vi har pratat om livet, sådär som man gör när man inte träffat frugan på ett par månader. 
Jag kan knappt vänta tills terminen är slut så jag kan börja leva "på riktigt" :) 
 
 
 
0 kommentarer