Vecka 47

Denna veckan alltså! Tom Odell i Tisdags, SÅ. JÄKLA. BRA! I Onsdags fick jag migrän och somnade klockan 18 när jag kom hem från Stockholm. Sen helt plötsligt var det Fredag?! Fick U på tentan, hur nu det kommer sig. Så himla typiskt att jag alltid får U när det faktiskt känns bra?! Var så säker på denhär tentan, det kändes så sjukt bra när jag gick därifrån, till skillnad mot förra tentan då jag bara ville hem och gräva ner mig.
Såhär har det varit hela tiden. Så fort det känns bra, då kan jag ge mig fan på att något är fel. När det däremot känns piss, då har jag klarat mig över G med god marginal. VARFÖR?! Jaja, bara att ladda om inför omtenta...
Detta kan vara det enda jag saknar med hemtentor, där behövde jag bara komplettera. Det kunde man göra på en gång. Nu måste jag liksom vänta och våndas i sex veckor till: tre fram till tentan och tre efter på resultat (mer tillochmed, räkna in alla röda dagar). BRÖL.

Tröstar mig med att jag iallafall får börja på adventssockan imorgon! ♥
0 kommentarer

A-uppsats

Det är den som tar all min bloggtid ifrån mig. Den och alla strumpor! Vet inte vad som hände, helt plötsligt har jag 3 par strumpor på gång (okej, 1 av dom har dom inte ens släppt mönstret till. Men den är likväl på gång. Garnet och stickorna ligger redo). Men jag har följt alla mina regler, faktum är att det är advents-mysterie-knit-alonger. Jag gav mig faktiskt tillåtelse att delta på grund av A-uppsats är jobbigt och kräver terapi, samt att dom är roligast att göra medans dom är ett mysterium!

Men jag börjar sakta se ljuset i tunneln. Det jobbigaste börjar ordna upp sig, imorgon ska jag äntligen se Tom Odell, i veckan får vi svar på tentan, och nästa helg ska jag på Yoga för Yogagirl och jag måste bara ta mig igenom dethär. Fast jag måste göra det TRE GÅNGER till, med ännu högre krav. Så ska det bara funka, det är bara en rough path, det är inte hela vägen. Andas in. Andas ut.

 
0 kommentarer

Stashing.

Jag skulle städat idag. Men jag fastnade liksom i garnlådorna, så jag tog tillfället i akt och började föra in mitt stash på Ravelry.

 
 
Tog en liten paus för att steka pannkakor i två timmar. Men annars har jag plåtat garn hela dagen och nu har jag fört in den sista bilden på Ravelry. Så nu ska jag väl sätta tänderna i tentaprojektet! För igår skrev jag tenta och fick alltså påbörja ett nytt projekt! :D Ett par mamelucker/shorts ska det bli!
 
 
0 kommentarer