Konsten att tala med en änkling.

Haha jösses, vilket flow jag fick! Dock har jag legat och läst hela dagen då vårat slutarbete blev inlämnat igår. Annars hade denhär tagit några dagar till... Det känns att sommarn är på g, blir mer läsning när man inte har plugg att ta itu med. :)

Denna boken var en fantastisk blandning av sorg och humor. Riktigt läsvärd och fler böcker av Jonathan Tropper väntar, ska bara köpa/få/låna dem först! :)

0 kommentarer

Studentklänningen.

Den fina vita, enkla. Billig och vardaglig ifrån hm. Jag trivdes så fantastiskt bra i den, och oj så mycket mer jag skulle kunna använda den.
MEN, på studentdagen när regnet öser ner och man har blommor kring halsen så bildas det fula gul-bruna fläckar, som inte går å få bort när man upptäcker det dagarna efter när den har gått ett varv i tvätten... Tre tvättar senare gav jag upp, bestämde mig dock för att behålla den i tygpåsen för pimpning.

Och idag var det dags! Idag sprang jag på dessa fantastiska saker på Panduro!
Och oj vad skoj det var! Dock tror jag hela badrummet är grönt nu, så nästa gång ska jag nog gå ut. Hehe....
Såg såhär i efterhand att jag inte lyckades ta en bra före-bild på fläckarna, så jag provade att redigera så de syns, men vet inte... de är där vid knuten iaf... ;)
Ska jobba lite mer på det mörkgröna nån annan dag. Tyckte det såg bra ut och tvättade väggar och golv och när allt var klart så såg jag att jagnog inte var så nöjd ändå... Men vi får se när jag ser den imorgon...
Lite besviken på att "kiwi" var lite gulare, även om den inte är fullt så gul som det ser ut, så såg den grönare ut på burken... :/  Ingen utav färgerna är heller så neon-iga som jag tycker de blev på bilderna... Men klänningen är skitfin, jag ÄR nöjd, och bild med klänningen på kommer så fort det torkat och fixats! :)
0 kommentarer

Lovet.

Jag känner hur det närmar sig, idag lämnade vi in våran uppsats, nu är det bara att förbereda sig för att redovisa och opponera. Sedan är jag fri, sedan kan jag göra (nästan) vad jag vill. Först å främst ska jag hem och krama om min familj, gå på student och njuta av försommarn. Sedan ska jag träffa alla underbara saknade vänner. Sedan åker jag till kusten. Bästaste Bästkusten.

Sist jag var där såg det ut såhär. Oktober 2011, har aldrig varit ifrån min älskade ö såhär länge och det känns ända in i hjärtroten.


0 kommentarer