Bebismage!

Såklart fick vi ju till några familje- och magbilder också! ♥

 
 
0 kommentarer

Elsabus!

Long time no see! Pluggar för fullt för tillfället! Men har pausat i helgen för lite jobb och för att passa på att plåta Linns mage innan Lillebror tittar ut! ♥ Men Elsa var på strålande humör så hon stal nog showen lite...!

Hon har blivit så himla härlig! Framförallt så är hon inte vettskrämd för mig längre. När hon var bebis så var hon vettskrämd så fort hon hamnade i min famn, hon har blivit mycket mer accepterande med tiden dock, men jag har ändå känt att hon inte riktigt varit bekväm. Vi har nog inte samspelat helt enkelt. Men idag så var hon jättegosig och jag fick tillochmed en puss! ♥ Min fina fina guddotter, du är fantastisk och jag önskar dig verkligen allt gott i världen. Jag hoppas att du alltid vet att jag finns här för dig, vad som än händer så är min famn alltid öppen.

Bilderna på mig är tagna av antingen Linn eller Niklas. :)
1 kommentar

Helgen!

Jag borde typ egentligen klä på mig, men eftersom jag är uppe i fart så måste jag bara svänga in och berätta om helgen!

I Lördags åkte jag hem till Fagersta och umgicks lite med Mamma, mammas gubbe & brorsan! Vi grillade och gick på promenad, när vi kom hem var klockan bara åtta, och jag gick och la mig halv tio, somnade kort därpå. Lyckad dag med andra ord! ;)

Alltså HUR SÖT! Vill bara flytta in i domdär öronen ♥

Sen på söndagen så överraskade vi min barndomsvän med en babyshower! Hon väntar en liten pojke som kommer närsomhelst nu... Är bara lite stressad att hinna fota hela hennes familj innan! Jobbar på't! ♥

 
0 kommentarer