De senaste dagarna.

Jag har haft ännu en helg full av ingenting. Det är så fantastiskt att bara kunna stänga av allt och glo på teve i ett par dagar. Det jag har glott på är Twin Peaks, jag vet inte om jag tyckte den var så fantastisk som många säger, men den är ändå väldigt bra.
Vad gäller konserten i Onsdags så gick jag aldrig på den, de släppte in så sjukt mycket folk och de var inte värda den trängseln så vi knatade till Max istället. Omnomnom.
 
Men nu laddar jag upp för första oktoberveckan! den innehåller viktiga ärenden, lite syjunta och en helgutflykt! 
Så nu ska jag klä på mig och äta frukost och kasta mig ut i oktobersverige! 
 
 
Augustisverige, Foto: Daniel 
0 kommentarer

Vaken.

Haha oj, efter en helg med dålig sömn och konstigt dygn så vaknade jag av mig själv innan klockan ringde klockan nio idag. Så fantastiskt skönt! Idag ska jag ta bilen till Fagersta, ta en promenad genom Fagersta och sedan hoppa på tåget tillbaka till Örebro och ikväll sen så ska jag med tjejerna i klassen på Norlie & KKV. Fullspäckad dag med andra ord, men nu är jag iallafall utvilad. Såklart lyckas jag vända dygnet till den dagen man ska ut. Men har man inte vänt på dygnet förän en Onsdag så är det ju ändå försent... ;) 
 
 
0 kommentarer

Systern.

Detta eviga tjat om min syster! Haha, men i helgen fyllde hon faktiskt år. 16 år! 
Nu får hon köra bil, hon har börjat gymnasiet och har en pojkvän. 
 
Jag konstaterade också att nu har hon spelat flöjt i tio år. ja. TIO år, och jag blir så glad att hon har lämnat Fagersta och har mer möjligheter att utvecklas och inte bara sitter där på hembygdsgården och spelar samma låtar varje sommar i tio år till.
Nu är hon med i ett marschband, jag menar, hur tufft är inte det på en skala? Tycker det är aningens tuffare än stadsmusikkåren (Även fast dom marscherar också). Men det kanske bara är jag? 
 
 
0 kommentarer